Agencija za knjigovodstvo

Sistem agencija KVIK, po najnovijim svetskim standardima vrši integraciju klijenta sa KVIK osobljem. Ova veza izuzetno povećava efikasnost i brzinu u načinu vodjenja finansija i knjigovodstva klijenta. Uz svesrdnu pomoć savremene tehnologije, uspostavljamo novi,veoma savremeniji, vid saranje i komunikacije između agencije i klijenta.

Kooperacija agencija-klijent se odvija na sledeći način:

Klijent, u okviru usluge, dobija n a koriščćenje Poslovni paket KVIK sa svim funkijama i neograničenim brojem licenci, kojim vrši kompletnu evidenciju svog poslovanja (roba, finansije, izveštaji.

Agencija, pruzimanjem dokumentacije, vrši skeniranje i knjiženje svih informacija, koje je klijent već uneo u program, i svih ostalih, čine se postiže nenarušavanje trenutne ažurnosti klijenta. Skenirana dokumenta se pohranjuju u istu bazu podataka u kojoj su i osnovni podaci, i skenirana dokumentacija se uvezuje sa unetom dokumentacijom, čime se uspostavlja transpartntnost, te mogućnost totalne provere tačnosti knjiženja.

Ovakvim sistemom, odnos između vas i vaše knjigovodstvene agencije prelazi u dimenziju kvaliteta i lakoće, za razliku od uobičajenih odnosa i shvatanja o knjigovodstvu u našem okruženju.

Ne dozvolite da vam knjigovodstvo zadaje glavobolju

Javite nam se, uz pomoć informacija sa kontakt strane, i bez ikakvih obaveza kupovine makar dodjite na redovnu prezentaciju, koju organizujemo svakog meseca. Sigurni smo da ćete čuti neke nove informacije.

Teško vam je da poverujete da se neke stvari mogu raditi na neuporedivo lakši način?? Pa, ne košta puno da nas pozovete i u opuštenom razgooru se informišete o svemu što mi radimo ili da čujete uopštene predloge rešenja na neke svoje probleme koje ste nam prezentovali.